“Позорното вето (и последвалата рамкова позиция на парламента), наложено от

...
 “Позорното вето (и последвалата рамкова позиция на парламента), наложено от
Коментари Харесай

И Дайнов предозира: Ветото, наложено върху РСМ, е позор и отрова за българското общество

  “Позорното несъгласие (и последвалата " рамкова позиция " на парламента), наложено от ГЕРБ-ВМРО върху Северна Македония е отрова за българското общество и държавност. " Това мнение изрази Евгени Дайнов в коментар за.

„ Не знам за какво болшинството български политици се оплакват, че от Европейски Съюз не разбирали " българската позиция " по македонския въпрос. Тези политици или нищо не схващат от политика, или лъжат. Истината е, че от Европейски Съюз изцяло схващат всичко - от онази първа секунда, когато ветото се стовари като гръм от ясно небе, откакто единствено две години по-рано България се бе самообявила за поръчител на влизането на Западните Балкани в Европейски Съюз ”, написа още той.

„ От българската " позиция " по македонския въпрос страдат българите и никой различен. И ще страдат от ден на ден. За да спасим личните си души, сме длъжни да намерим метод да премахнем това налудничаво несъгласие. След като за две години никой в Европейски Съюз не го е подкрепил, значи в никакъв случай няма да го поддържа. Само отровихме себе си, а в този момент се опитваме да изкараме отговорни останалите 26 страни, членки на Европейски Съюз, македонците, американците и който различен се сетите - с изключение на Путин, несъмнено, който в действителност единствен има интерес от тази каша.

Ветото и " рамковата позиция " са израстък, който убива нас, не македонците. За да оживеем, е неотложно да наложим коренно лекуване върху самите себе си: намиране на метод за унищожаване на ветото, без това да отприщи проруски пуч; денонсиране на " рамковата позиция " ; и дълго следващо лекуване на публичното тяло ”, показва още той. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР